Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatarnas paradis

 

Ingen har koll på alla dessa troll

Alla vill bara kolla på fotboll

Det finns ingen bot mot botar

Nya inlägg blixtsnabbt ut de spottar

Internet, det är hatarnas paradis 

Det är fritt fram att bete sig som gris

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-26 15:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
För djävligt! Ena minuten hjälte, andra minuten en förrädare. Bakom skärmen är det lätt att gömma sig.
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP