Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Låt oss möta natten
när kärleken är het
kroppar söker värme
förblir vår hemlighet

Så sensuell känns stunden
när vi båda är där
ett nätverk i tiden
och det vi i känslor klär

Låt oss möta allvaret
där kärleken slår rot
i sinnenas trädgård
vid rosenträdets fot

På bänken i månskenet
en spegelblank sonat
vi hör den vackra tonen
till ömsint kärleksprat

Låt oss möta gryningen
efter kärleksstunden
fågelsångens närhet
där i tallskogslunden

Doften av naturen
rymmer där vår själ
upptar hela kraften
om att aldrig ta farväl

Låt oss möta brisen
där vid havets vågor
solens glitterstänk
tänder kärlekslågor

Strandens sköna ro
vill ingen försaka
hit vill man så gärna
få komma tillbaka

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 584 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-12 08:12



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Så mycket fin kärlek, fin stämning
2018-09-16

  Lars Hedlin
Fint diktat!
2018-09-16

  Eva Helene VIP
Sinnligt och fint!
2018-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text i kärlekens namn!
2018-09-12

  aol
Så vackert och ömsint skaldat om kärlekens språk,
2018-09-12

  Minkki VIP
En vacker ton genom hela Din text, skön läsning
2018-09-12

  Feliaxel VIP
Fint skaldat om olika möten
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO