Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epidemi

Ett osynligt virus sprider sig i samhället och tar sig in i medvetanden och förändrar deras syn. Naivt låter de förvandlingen ske. Deras sinnen kommer förvridas och istället kommer de se det otänkbara som tänkbart. Det otillåtna som tillåtet. Det omänskliga som mänskligt. Få försöker bekämpa det som snart är en epidemi. De som försöker tystas ner. Det vaccin som delas ut förstörs och förlorar sin verkan. Viruset fortsätter att spridas, väl kamouflerat, i väntan på ett inferno då det inte längre går att botas.




Fri vers av tankarmigmedtankar
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-26 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankarmigmedtankar