Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg i solvarmt grus

Steg som långsamt blev tyngre
lämnade märken i solvarmt grus
Sommardagen var ju så längtad
men inte hjälpte tidens ljus
ty när hjärtat likt fågelungen
gapar efter näring stort
ändock lämnas med tommaste mage
då faller glädjen till levandet fort.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-26 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP