Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet hjärta med stora skor

Ett litet hjärta
med stora skor
har lärt sig att vara snäll.
Lyfter fågeln ur fallet bo
bär i kupade händer hem.
Litet hjärta
med stora skor
lär sig om björntjänster där
och att snällhet
som till marken faller
den värsta av känslor är.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-26 17:31



Bookmark and Share


    Qadira
Jättefint gestaltat
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP