Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 26.06.18

oenigheten
blodstänk förblev närheten
när skottet tystnat

kontrahenterna flydde
skräckslagna irrar lössen

© Bosse 26 juni 2018.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-26 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten