Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vill jag tacka

Han klingade i glaset
reste sig och sa
Livet vill jag tacka
Jag har haft det riktigt bra
barn jag fått att älska
vänner lika så
ro till sist i själen
och en kropp som hankat på
Funnit äventyren mina
i den värld som är min
små stunder som vart fina
med en älskad hand uti min
Inget mer jag har att önska
och ingen talare jag är
Men jag ville nog bara berätta
om den nöjdhet som jag bär




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-26 20:46



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så fint du skriver !
Och vi borde alla tacka livet, som vi fått :-*
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP