Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten står på tå

Liten står på tå
med hakan på fönsterbrädet
längtar och väntar
medans åren går
aldrig ska hoppet sina
att ljudet från fotsteg
på grusad gång
ska ljuda genom glasen skira.
Liten blev stor
behöver ej stå på tå
likväl genom fönstren kika.
Hos den som längtat o väntat
hela sitt liv får inte hoppet svika.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-26 20:59



Bookmark and Share


  träsnidaren
Hoppfulla och poetiska rader. Gillar texten, väldigt fint med bilden till.
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP