Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta

Tårarna rinner ner för min kind,
huttrar,omgiven av en kall vind.

Ensam och övergiven,
vägrar jag finna tröst i röka eller i spriten.

Letar överallt efter svar,
i slutet av dagen står jag ändå ensam kvar.

Med alla medel försöker jag läka mitt brustna hjärtan,
blir ändå inte av med min smärta.

Säg mig kära läsare vad ska jag ta mig till?
För att läka min själ är allt jag vill.

Förlorat min dotter och själsfrände.
För att finna svar,
är jag redo att resa till världens ände.

Om världens ände var platt,
skulle jag ställa,mig på dess kant,
och hoppa ner!

För jag orkar snart inte mer......




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-26 21:09



Bookmark and Share


    PoetNr.1
Texten fångar mig verkligen!
2018-06-30

  Goran Tekoshar
Tack för alla fina kommentarer jag får tårar när jag läser de!
2018-06-26

    ej medlem längre
En överväldigande sorg att ta sig igenom. Massor med värme och en gnutta hopp sänder jag dig. Världen är trots allt inte platt.
2018-06-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Tyvärr är världen sfärisk och gravitationsvågorna håller dig på plats om du inte lyckas med att skapa ett gravitationsfritt fält?

Du O R K A R (ingen kommer för lätt undan)
2018-06-26

  Stay Golden
https://www.youtube.com/watch?v=15OPcAkHTbM

2018-06-26

  Goran Tekoshar
Tack Kayla
2018-06-26

  Kayla Mokédé
En av de vidrigaste känslorna någonsin.
Klarspråk rakt igenom och man känner med dig.

Sista stycket är grymt.
Hoppas du läker snart!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar