Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölnarens sång

En dag blev det bara stilla
Han tog sin jacka och for
Ingen fanns där i hans ställe
för att fylla mjölnarens skor
Inga sagor kommer berättas
om arbete, kärlek och flit
Ingen har förståndet att ära
ett liv fyllt av stolthet och slit.
Men lyssnar du riktigt noga
på dammens viskande sång
Hör du det med ömhet berättas
om mannen som levde en gång.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-26 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP