Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller Idéer & kärlek utan uppföljning


Djupsömn

likt vågorna som aldrig
kom ikapp torra land
som bara kysste sanden
med sin våthet

rullade du tillbaka
& försvann ut i blank
djupsömn




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-26 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R