Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöskrik

du grävde en grav
för alla de slag
du fick

men de reste sig igen

de trodde du skrattade
men likt snön som knastrade
skrek du tyst
när de trampade

ner dig
i den våta jorden




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-26 21:58



Bookmark and Share


  träsnidaren
Starkt och berörande.
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R