Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade tråkigt

På andra sidan väggen utan fönster

Säg vad döljer sig där bakom

Jag vet nog svaret utan att se efter 

Orkar inte kontrollera om det är rätt

Utan lutar mig bara lugnt tillbaka

Och hoppas på att ingen vet

Hur tråkigt jag just hade det




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-26 22:53



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vardagsgrått
2018-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Får en känsla av att vilja vara med, men att det av någon anledning inte blir så!
2018-06-28

  ULJO
Tråkigt
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP