Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma

Det rör sig i skuggorna
alldeles för snabbt för att se
Alla minnen som leker
kurragömma ett tu tre.
Det du gömt får du hitta
När leken är slut
Är du redo att dem möta
När det ropas -Fritt fram, kom ut!




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-02 18:23



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Jättefin!
2018-07-02

  Stay Golden
Great poem, lovely pic ^^
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP