Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Divan inom mig talat. (Ironisk dikt, med glimten i ögat)

En date med mig? Visst, ställ dig i kön till köautomaten. By the way. På tillbakavägen vill du vara en darling och ta med dig en Virgin strawberry daiquiri till mitt V.I.P bord. Det ligger intill röda mattan. Om du blir bländad av min skönhet, var inte rädd. Mina gangsters tar hand om dig. Vill du träffa mig personligen får du först träffa min manager för godkännande och sedan slussas du runt till min stylist och sminkös. För du vill väl inte se ut som white trash?
By the way. Du kan kalla mig Queen of stars. Fuck you all. Det blir verkligen fabulous att ses. Iallafall näst bäst. Det bästa vore ju att bli överöst med glitter och glamour och njuta av min egen spegelbild i det upplysta sminkbordets lampor. Med en fjäderboa runt min hals. Nu kan festen börja för nu har stjärnan anlänt. Inatt ska jag älska. Älska i en limousin som en tyst smygande svart panter vi färdas genom stan. Och strawberry daiquiri är inte virgin längre.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-26 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP