Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens spegling

Plötsligt föll den sista skärvan
från spegeln som hon trott
var verklighetens spegling
inte där hon faktiskt bott.
Hon klev då genom karmen
med en skälvning i sitt bröst
och slöt sig själv i famnen
två blev ett en sådan tröst.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-27 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP