Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vågar vi stigen vandra

Djupt där inne finns det mörker
där troll och vittror bor
Alla de magiska väsen
är det någon som på dem längre tror?
Nu vågar vi stigen vandra
och glömmer varningens ord
Sätter oss nyfiket tillrätta
vid Skogsråets dukade bord.
Åt de fasor som sagan förtäljde
för barnen i svunna dar
Ruskar vi våra huvuden
tror vi har bilden klar.
Tror att vi vet bättre
än människan från då.
Tänk vad vi går miste
när vi tror vi allt förstår.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-27 23:15



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Underbar!Mystik och trolldom,ja vad vet vi egentligen,?
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP