Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borgar skulle rämna

När du var liten
var världen liten med dig
Vad du såg och vad de sa
det litade du till
men borgar skulle rämna
och sagor lösas opp
Inga murar i världen
kunde på verkligheten få stopp
Så de klädde dig i rustning
och du ut i världen gick
Ett skal av järn och pansar
var skyddet som du fick
och kanske det dig hjälpte
mot slag och svärdens hugg
Men hjärtat ditt och själen
skyddades inte alls ett minsta dugg.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-27 13:21



Bookmark and Share


  Stay Golden
<3<----= Auch, my poor heart
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP