Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogen där skuggorna dansar

Än kan han välja att lämna
skogen där skuggorna dansar
Fast nog hälsar de på.
De rör sig vid gränsen
där ögat inte riktigt kan nå.
Han vet att dagen kan komma
då valet ej är hans.
Då vägen tillbaka är borta
stigar som en gång fanns.
När verkligheten släpper taget
han i mossan sjunker ner
där inget i hela världen
kan skrämma honom mer.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-28 12:02



Bookmark and Share


  Stay Golden
Got the magic
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP