Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


när hoppet övergår

 

I den sanning jag skapat lever inte du. I allt är du större, vackrare och värdigare. Slut dig till världen och inte till mig. Somna ovaggad och låt busigheten snärja dig. Slit av dig snörena runt fötterna när det är dags. Låt dem vara så länge. Du känner ju att de gör dig gott. Jag har alltid tänkt dem vita, men inte du. Och hallon är nog faktiskt min favorit. Och har alltid varit, jag blev lite överrumplad bara.

Du kommer inte till mig och jag ska sluta uppsöka dig. Jag stod svag och föll, det kommer hända igen. Men ändå. Jag förstår min plats och den är inte hos dig.

I sanning vill jag skapa den värld jag lever i. I allt vill jag vara, stark, fri och vacker.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-27 00:36



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ett så fint poem om känslor , om att bli övergiven, om sorg i hjärtat. Bra skrivet.
2018-06-29

  träsnidaren
Snyggt fångat!
2018-06-27

  Respons VIP
Hårda bud: Gemenskap på den andres villkor eller utanförskap och ensamhet.
Bra formulerat!
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP