Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definiera oss


Jag glömmer att duscha
struntar i att gå och träna
min hud bleknar för
inget solarium eller 30 grader lockar mer än
sängen


Hans händer hittar min rumpa,
greppar, smeker
vi ligger nakna i sängen och
tiden går inte,
den springer


Vi springer
iväg
jobbet drar i oss
i kassorna bland alla andra är vi främlingar eller möjligtvis vänner möjligtvis
mer än det,
det ligger sex i luften när ni är i samma rum
sa klara,
hon förstår sånt


och mina kvällar blir roligare
solljuset sceniskare
smekningarna ömmare
ljuden ljuvare
han lämnar kyssar på min hals,
små märken där hans tunga har cirklat


Vi är experter på att skratta
åt varandra, med varandra, in i varandra,
vi brottas och jag förlorar,
hittar mig på sängen under honom,
delar på benen och fångar in honom


Han har så mörka ögon
jag som var svag för bleka pojkar
han luktar annorlunda
svett och sex och det där som bara är han
(det jag söker när jag lägger näsan på hans hals på vagnen)


Och i alla scener
när vi kysser varandra som om vi skulle gå in i krig
och kriget är två spårvagnar som går åt olika håll,
då kommer jag på mig själv att hoppas
att någon ska se oss,
- definiera oss -
för vi är oförmögna att göra det själva


Kanske vet alla redan
det kanske ligger sex i luften
kanske bryr sig ingen mer än vi
men vi bryr oss så det räcker för hela världen







Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 490 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-27 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel