Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasmberoende


du älskar att få
orgasm efter orgasm efter orgasm

med dina älskare
i var stund du kan

jag är din
finansiella samt domesticerade slav

även fungerandes som
slickslav























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-27 05:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo. Det förstod en redan på rubrikerna. Utan att läsa en enda text. Bra där. ;)
2018-07-17

  Öknens Ros VIP
ord doftande av hängivande erotik.
2018-06-27

  lodjuret/seglare VIP
Så om Desdemona ser att köpa en mjukglass, i stora och toppade mjuka lass, en som storstrut av karameller, då
du vet vad som programenligt gäller, de e att förslicka åt e flicka i solens heta gass...
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP