Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför? Krig är intressant!

Jag finner krig intressant.
Bara av den anledningen, att jag finner dem alla som strider; Idioter.
Jag finner krig intressant, om det finns realistiska beskrivningar på dem, som i filmatiseringen av Krig och Fred.
Jag finner krig intressant, bara av den anledningen, att någon granskar kriget/krigen.
Finner det intressant, för att människor är inblandade, människor som i övrigt har känslor, tankar och kanske ett liv utanför krigets råbarkade nuna.




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-27 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim