Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag visste hur det gick till, när du vann!

Jag vet inte hur det gick till...
Är en underdrift.
Eller helt klart ett mänskligt tillstånd av ödmjukhet.
Jag vet hur det gick till, Egentligen.
Det var strategiskt planerat, och du var strategiskt lagd!




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger
Publicerad 2018-06-27 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim