Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta reda på vad självklart är, utforska det! Skriv om det , än mera! En tankeställare, är beskrivningen på denna dikt!


Måste ta reda på, vad självklart är!

Så klart!
Så Klart-metoden.
Om den vore så självklar, varför står inte orden i skyn?
Vad är egentligen så självklart?
Att jag är en individ...
Som måste ta reda på, vad självklart är?




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-27 07:33



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Intressant fundering kring ordet självklar!

Gillar sådana här funderingar kring saker folk tycker är självklara! :)
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim