Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skuldfri och skamlös

Sitt inte längre still
Gå dit du vill
Agera Improvisera
Lev!

Det är din tid nu
Ingen förebrår dig
Bara du själv

Spotta ut den gamla jantelagen
Bort med den tunga ryggsäcken av skuld

Skamlös och skuldfri nu
I dina egna ögon




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-27 11:05



Bookmark and Share


  Stay Golden
Powerpoem ^^
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP