Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det lilla loket

Framtiden var skrämmande viktig
Vi var framtiden våra föräldrar aldrig fick

Några lyckades
Andra inte
Alla kunde om dom ville
Lyckas alltså

Även dom utan läshuvud
Höga ambitioner gällde

Att alltid tro att även det lilla loket skulle
lyckas tuffa sig upp för backen till slut




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-27 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"The Little Engine That Could"
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP