Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg i ljuset

Ett litet steg i taget
är allt som jag förmår
då vandringen känns oviss
och vägen lång och svår

Ett litet steg i taget
jag stannar sedan till
och undrar var du finns
det är ju det jag vill

Ett litet steg i taget
så lätt det är ändå
när jag vet att du finns
ny kraft jag får att gå

Ett litet steg i taget
så lätt att ta det nu
några steg i ljuset
jag vet att där finns du

Ett litet steg i taget
mot gryningen vi går
du och jag med vinden
i evighetens spår

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-23 07:22



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Otroligt vackert
2021-06-26

  Eva Helene VIP
Så fint och förtröstansfullt!
2021-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Att orka kan vara svårt ibland. Men finns någon där som sträcker ut sin hand och stödjer är det guld värt. Mycket fint och berörande skriftat.
2021-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en vandring från mörker till ljus.
2021-06-23

  Feliaxel VIP
Ett litet steg i taget kan vara svårt
2021-06-23

  Maria Sundelin VIP
Ibland räcker vetskapen om att någon finns för att orka lite till
2021-06-23

  Kungskobran VIP
Berörande
2021-06-23

  Öknens Ros VIP
En svår vandring, men ljuset skymtar längre fram.
2021-06-23

  KYREUS of Sweden
Ödmjuk längtan!
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO