Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens språk

Jag är regnet som faller ner
du är ljuset som jag ser
Jag är elden som brunnit ut
du är natten som tagit slut

Jag är blommorna på ängen
du är lakanen på sängen
Jag är morgonens sköna vind
du är gårdens vackra lind

Jag är gruset under skon
du är vattnet under bron
Jag är stjärnan i det blå
du är vacker att titta på

Jag är månen i sitt fäste
du är den allra bäste
Jag är orden i en sång
du är glädje dagen lång

Jag är världens högsta berg
du är höstens vackra färg
Jag är allt som är givet
du ger kärleken till livet

Vi är vingar i fågelns stråk
vi kan tala kärlekens språk
Vi vill genom livet vandra
vi är allt för varandra

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 597 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-02 08:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...
2018-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Tillsammans blir vi mer än bara oss själva, en del av något större!
Underbar text i kärlekens namn.
2018-07-03

  Nils-Robert
Vacker dikt med hyllning till den man
Älskar .
2018-07-03

  Sommarina VIP
Fint. Vi är allt för varandra. Fint rim
2018-07-02

  M.Eta
Fint och vackert om kärlekens språk.
2018-07-02

  Änglaögon
Så innerligt vackert rimmat.
2018-07-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd kärlekshyllning, som alltid i genomarbetad text med fina rim!
2018-07-02

  Stay Golden
Your poetry are wings for the lending.
2018-07-02

  lodjuret/seglare VIP
Kärleken till mygga, borde ålderdom trygga, slag efter den, kommer surt igen, om slagen skygga.
2018-07-02

  Öknens Ros VIP
Vackert!
2018-07-02

    ej medlem längre
Ljuvligt sjungande kärlekslyrik
2018-07-02

  Feliaxel VIP
Fantastisk kärleksförklaring
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO