Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som betyder

Ett skratt betyder mycket
en historia, en rolig sång
ett leende betyder mycket
för oss alla dagen lång

Att umgås betyder mycket
vara med någon när man kan
en vän betyder mycket
för en kvinna och en man

Att ge betyder mycket
av kärlek och goda ord
at ta emot betyder mera
för dem med tomma bord

En slant betyder mycket
för den som intet har
en gåva betyder mycket
för alla och en var

Ett brev betyder mycket
några rader på ett ark
ett besök betyder mycket
få trampa barndomens mark

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 451 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-05 09:00



Bookmark and Share


  Palett
Bra formulerad viktig text !
2018-09-10

  Lars Hedlin
JA vad vore vi utan det förlösande orden fraserna, skratten och leendet....
2018-09-10

  StinaJ VIP
Glädje och vänlighet så viktigt i våra liv. Författaren fångar det bra i sin fina dikt.
2018-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Betydelsefull text!
Heja dig!
2018-09-05

  Maria Sundelin VIP
En stor del av livets mening
2018-09-05

  Feliaxel VIP
Tänkvärda ord
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO