Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrt

Lavendeln blommar
liksom stäppsalvian
och timjanen
medan koltrasten högljutt och
melodiskt samtalar i buskarna.

Här är torrt
Så förbålt torrt och
solen skiner från en nästan klarblå himmel.

Det är vackert
Så förgörande vackert




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-27 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB