Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Let's be alone together..." - - - /Leonard Cohen - "Waiting for the miracle"


Du är luft för mig, älskling.




Jag är så ensam när jag är med dig

Du skänker mig frihet när du rör vid mig

Du förlänar mig eskort till stillheten

När du stökar runt bakom mitt bröstben


Vi var aldrig menade för varandra

Å, vad jag älskar dig för det




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-27 15:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Din dikt gick till mitt hjärta med sorg. Den berörde mig djupt.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP