Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick inte så mycket sömn inatt

Sömn är en gåva
Och jag suktar den
Skänkt från ovan kommer den
Som tunga väggar
Trycks igen
Tunna slöjor av polyden
Vakendrömmar övergår i sömn
Och människor på jorden vill glömma och sova
Det är en underskattad gåva




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-27 15:34



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja
efter två nätter, eller nästan tre, utan sömn
så kommer gåvan man verkligen uppskattar

2018-06-28

  Stay Golden
Know the feeling *sigh
2018-06-27

  Per Drysén
Längtansfyllda ord
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo