Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stekhett

 

Värme i luften

Svett som rinner i pärlor

Klibbande kroppar

 




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-27 16:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Passande ord...bra...
2018-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2018-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Vi har fått vår beskärda del här i Gävle. Skönt att det är svalare nu.
2018-06-27

  ULJO
Skönt men, vatten behövs
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP