Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När löven falla

 

Jag stannar här sa hon

tills hösten kommer

och löven falla

sen ska jag gå

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-27 16:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, allt har sin tid...fint...
2018-07-07

  Stanley Rydell
Mer behöver inte sägas! Snyggt!
2018-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text som ger utrymme för olika tolkningar!
2018-06-28

  ULJO
Fint förmedlat
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP