Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar är silver

Tårar är silver
Om de kan behandlas rätt
Mycket har slösats




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-27 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream