Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onsdagstoner

- mötte Sima i utepoolen idag
prat och skratt
i god tid före VM-

beställde en falafel
i en lätt förfallen Chadis-kiosk
(en jultomtedocka stod kvar på fönsterblecket)

falafelrullen blev inslagen
och vid dammen
i St. Jörgens park, avnjuten

hemma samlad med grannarna vid Tv -
Benjamin 7år
och 3åriga Lea
Emilia, Luiz och jag
och en kanna jordbubbssaft

första halvlek ägde mexikanarna bollen
men i andra halvlek vann Sverige med 3-0
- alltmedan solen sken och Felix fixade Emilias cykel!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-27 19:22



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Härlig känsla i dina ord. Familjelycka.
2018-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Mysig sammankomst med flera generationer. Och Sverige vann!
2018-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Härligt när man kan njuta av livets goda!

2018-06-28

  ULJO
Nu går vi mot guld
2018-06-27

  Kungskobran VIP
Vilken dag i St:Jörgens park
finns tennisbanan kvar?
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP