Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suicid

Det finns endast en RELEVANT FRÅGA till alla som begick SUICID...

Vad gick du igenom?

Vad var det som sänkte dej så pass att du valde att hoppa av livet?

Vad är det för samhällsklimat och kultur vi har skapat som gör att

så många begår suicid?

Varför vinner mörkret, förtvivlan, och den inre nöden och ensamheten

i tusentals människors liv?

Varför råder det inte kärlek, empati och medmänsklighet i vår tidsanda?

Varför breder de psykiska sjukdomarna ut sej som en löpeld?

Varför så mycket egoism, rädsla för det svaga, likgiltighet och grymhet?

Jag förstår varför du valde att hoppa av världen, jag förstår det, för jag

har varit på gränsen själv.

Det fattas kärlek helt enkelt, i alla dimensioner, på alla plan, i alla stadier.

Men varför?

(1134 personer tog livet av sig 2016)




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-27 19:41



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Berörande text orden griper tag....
2018-07-30

    Alice.skriver
Jag har också stått där, på kanten, så jag kan också förstå. Den totala hopplösheten är svår att inte lita på, så var det i alla fall för mig. Men det finns hjälp att få och man KAN må bra igen. Det önskar jag att jag kunde få fler människor förstå.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP