Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter ytter

En produkt jag är
en produkt du är,
alla som är
är det




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-27 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP