Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten och verkligheten

Om den sköna dikten

kunde överträffa verkligheten

skulle världen bli gladare




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-27 21:51



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ligger något i det...
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP