Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket DNA bär Sverige nu ?

 

 

Om samhället tillåts att hemlösa åderlåta
så är det du som borde gråta
Att hjälpa våra egna hemlösa
borde inte ses som att välfärds-slösa

Om du ser en allvarligt sjuk
som snabbt läggs under en duk
Borde ditt hjärta förstå
och smärtan för er båda omöjlig att undgå

Om du ser en flykting som redan är här
borde du inte se dem som att alla stjäl
Självklart ska de vårt samhälle acceptera
men du bör också välfärdssångerna repetera

Alla fattiga måste ha någonting
ingen klarar sig på ingenting
Det gäller sjuka, hemlösa och till och med våra flyktingar
att se sanningen är rätta vägen till mänskliga förbättringar

Och att välja rätt ingredienser i dessa val
är lätt om du bär ett mänskligt DNA
Tillåt inte Sverige bli än värre
då är det du som öppnar dörren till helvetes-Sverige




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-27 22:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bra skrivet om vad som händer i Sverige!
2018-07-04

    ej medlem längre
Så länge sanningen om Sverige inte tillåts vara sanning, inte tillåts komma fram, till dess kommer det bara bli värre. Hemlösa utsatta och sjuka människor är de som i första hand ska ha all den hjälp de behöver för ett drägligt liv! Det är ett svek av myndigheterna att vägra hjälpa dessa grupper!
2018-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är för sent. Den dörren har redan öppnats i och med abortlagstiftning med mera.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP