Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppe i träden

Uppe i träden
lät vi våra ögon vila
Och vinet lossa
våra tungors band

Vinet - Likt vårt vatten

Vi ristade in våra namn
i skogens vackra anlete
Och blåste ut röken
mot himlen

Himlen - vi ägde den

Och alla visste
att vi levde
Ett oberoende liv
beroende av varandra.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-27 22:28



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Tycker mycket om den här. Så motsägelsefullt vacker.
2018-11-17

  träsnidaren
Verkligen fint!!
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni