Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har blivit hotad för något jag inte skrev eller skrev på Facebook med anonymt sms. Tyvärr stämmer hotelsens anklagelse inte in på något jag gjort så svårt att veta varifrån hotet kommer .... gissningar blir man tyvärr inte klokare av.


Undrar hur människor är som hotar anonymt ?

 

När orden inte räcker till 
så visar skiten vad de vill
Hota mig anonymt 
med något som inte är sant
Det får stå för dig ditt fega svin
sen kan du använda ditt urin
Till att pissa på vad du vill
din chef är ingen jag känner till

Och om jag så gjorde
skulle jag inte använda skiten som du gjorde
Kanske var det ett fel-skickat sms 
men anonyma sms är ändå lika med uppdrag skäms
Det är inte min stil
fegisar använder denna deal
Hoppas du anonyme läser detta
det här vara min ärliga icke fega vendetta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-27 23:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oj utsatt för skamlös attack!
Burr gement är du också utsatt ?
nätet är en härva av lögnare
skitprat och annat trams.
2018-06-29

  objekt3
Hot är generellt fegt var på väg att skriva hor även
2018-06-28

    ej medlem längre
Fegt och fult att hota och kränka andra när man döljer sin identitet!
2018-06-28

    Kriha
Jag blev påhoppad på ett otrevligt sätt via medelande här på poeter.se
Blockerade förstås.
2018-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag blev hotad per telefon av en s k poet från poeter.se.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP