Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt till barnet som färdats så långt.

Godnatt till dig
lilla vän
som färdats så långt
innan du fick gå i säng.
En saga om barndom
som förlorad var
vill jag ge dig åter
innan tiden den far.
Ja innan du somnar
lilla vän
ska vi hoppet fånga
och börja drömma igen.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-27 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP