Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vadå vadå vem lyssnar ändå

sex och mat och allting keeping me from getting slak
men jävlar vilket glastak
kan se hela vägen upp
kan se gud garva i avsmak

men tur jag inte tror på nåt
ja tur jag inte sväljer nåt
ja tur jag inte säljer nåt

när kontexten avtar

.

tror vi är på samma våglängd
samspelar på samma livslängtan
storprintar: jag blir en bättre människa

vill hela
hela mänskliga
-
tragedin
travestin
onekligen verkliga
onödigt stärkta
motsatsvyn

polariserat bara förnamnet
plagiat däremellan




Övriga genrer av ruddy good
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-28 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good