Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en

 

 

kort dikt

 

och ljuset strilar

bär dammkorn

 

i sommarvåningen

 

talar tystnad tid vackert

andas

långt borta i det nuvarande

 

i lämnad plats

att finnas och inte

 

som ett livshjärta

 

 

*




Fri vers av in effigie VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-28 12:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ett livshjärta
vackert brus i denna dikt!
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP