Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket

för mycket igen
allt är bara för mycket

för många intryck
som kräver min uppmärksamhet

för mycket som kräver
som kräver allt av mig

röster, för många på en gång
händer som drar i mig åt alla håll

det bara skriker runt omkring mig
och det fortsätter fast det är helt tyst

det drar i mig,
drar och sliter mig i stycken

det känns som om det aldrig slutar
fast jag är helt ensam nu




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-28 12:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Posttraumatisk stress?
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP