Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märg

 

 

och varför skriver jag detta

här

det är bara tomt

det finns ingen mening med det

 

att

 

du rörde med din längtan vid

mitt tanketräd

din längtan

rörde vid

mina knutar

dem får du ej

lösa upp

ett livslångt knytande

 

jag badar i sjön

kände du min hand

smeka din kind

när du

dök in i sjööga

jag var där

 

såg du handen skyggt ila bort

med

spegelns dyningar

svall

krusningar

 

din längtan

rörde vid mina knutar

 

ögonord gråter

 

rottrådar

 

 

pennan

en vinge

jag måste bryta udden

märgen förtär mig

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 380 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-28 13:00



Bookmark and Share


    J. Herward
Din dikt

Jag hör den.

Starka symboler - vingpenna, märg, hand, träd och vatten.

2018-09-02

  Bengt H VIP
En dikt som har allt!
2018-07-08

    ej medlem längre
Åh vilken stark text. Du lyckas inte bara skala av en känsla huden utan allt känns in i märgen. Slutstrofen pulserar av liv.
2018-07-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Dina Ord talar - Det är inte alla som har sådana Ord !!!
2018-06-29

    ej medlem längre
En intensiv och övertygande text med många möjliga skikt, där märg faller tungt genom alla orden, från första raden till sista.
2018-06-29

  träsnidaren
Fint.
2018-06-28

  Yrre VIP
Berör djupt!
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser