Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets törnar

Icke sju gånger sju
Utan sjuttio gånger sju
Reser du dig
Som en vippdocka
Efter varje törn
Huvudet högt
Ryggen rak
Spåren sopade




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-28 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar