Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade ...

 

 

 

trollbundna sidor

bokstäver flätas gränslöst

rosdoft runt hörnet




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-28 19:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och mycket vacker haiku...
2018-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text med förförande rosendoft!
2018-06-29

  Nils-Robert
Vacker haiku som ger känslor.
2018-06-29

  Quasimodo
En skön doft kommer ur den här för det gränslösa!
2018-06-28

    Birgersdotter VIP
vackert
2018-06-28

  Stay Golden
Roses really smell like....
2018-06-28

    ADI Nehlin
Så vackert!
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One